Παραγωγή και Εμπορία Η/Υ

IS Computer > Παραγωγή και Εμπορία Η/Υ

Η αγορά Η/Υ είναι συχνά μία ιδιαίτερα δύσκολη και περίπλοκη απόφαση με πολλά σημεία προσοχής, που απαιτούν γνώση και εξειδίκευση για την εύρεση του κατάλληλου συστήματος που ταιριάζει στις ανάγκες μας και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία επιχείρηση με πολλούς χρήστες! Οι παράγοντες είναι πολλοί, όπως το κόστος, οι ανάγκες αναβαθμίσεων, η φορητότητα,  οι τεχνικές προδιαγραφές κλπ.

Στην IS COMPUTER γνωρίζουμε τους Η/Υ καλύτερα από τον καθένα! Από το 1994 αντικείμενο μας είναι οι ηλεκτρονική υπολιστές, η παραγωγή και εμπορία τους σε εταιρείες και ιδιώτες, αναλαμβάνουμε πλήρεις παραμετροποιήσεις υπολογιστών, κάνουμε έρευνα για τα χαρακτηριστικά εκείνα που είναι απαραίτητα στον κάθε πελάτης μας ξεχωριστά και παρέχουμε Απόλυτη Τεχνική Υποστήριξη βρίσκοντας λύση σε κάθε σας ανάγκη.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπολογιστών κατάλληλων  για κάθε χρήση που προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης για την αποδοτικότερη χρήση τους και για άμεσα αποτελέσματα εργασιών.

Επιπλέον σας παρέχουμε άμεσο και πλήρες service και βρισκόμαστε εκεί για εσάς και κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι υπολογιστές σας με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση σας! Διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα τεχνικού Ελέγχου & Επισκευής (Service)  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (desktop και laptop). Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση Η/Υ σε hardware (μνήμες RAM, σκληρό δίσκο κ.α) όσο και  software (Windows, Office, Antivirus κ.α.), την εκκαθάριση από ιούς και την ανάκτηση δεδομένων.

Βρίσκουμε λύσεις στις ανάγκες σας. Καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310 799411