Παραγωγή και Εμπορία Η/Υ

IS Computer > Προϊόντα & Υπηρεσίες > Παραγωγή και Εμπορία Η/Υ

Στην IS COMPUTER γνωρίζουμε τους Η/Υ καλύτερα από τον καθένα!

Η αγορά Η/Υ είναι συχνά μία ιδιαίτερα δύσκολη και περίπλοκη απόφαση, με πολλά σημεία προσοχής, που απαιτούν γνώση και εξειδίκευση για την εύρεση του κατάλληλου συστήματος, που ταιριάζει στις ανάγκες μας και ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μία επιχείρηση με πολλούς χρήστες!

Οι παράγοντες είναι πολλοί, όπως το κόστος, οι ανάγκες αναβαθμίσεων, η φορητότητα,  οι τεχνικές προδιαγραφές κλπ.

Από το 1994, αντικείμενο μας είναι οι ηλεκτρονικοί υπολιστές, η παραγωγή και εμπορία τους σε επιχειρήσεις και ιδιώτες. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε πλήρεις παραμετροποιήσεις υπολογιστών, κάνουμε έρευνα για τα χαρακτηριστικά εκείνα που είναι απαραίτητα στον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά και παρέχουμε Απόλυτη Τεχνική Υποστήριξη βρίσκοντας λύση σε κάθε σας ανάγκη.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει μία μεγάλη γκάμα υπολογιστών, κατάλληλων  για κάθε χρήση που προσαρμόζονται σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, για την αποδοτικότερη χρήση τους και για άμεσα αποτελέσματα εργασιών.

Επιπλέον σας παρέχουμε άμεσο και πλήρες service και βρισκόμαστε εκεί για εσάς και κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι υπολογιστές σας, με στόχο την άψογη εξυπηρέτηση σας!

  • Διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα τεχνικού Ελέγχου & Επισκευής (Service)  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
  • Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση Η/Υ σε hardware (μνήμες RAM, σκληρό δίσκο κ.α) όσο και  software (Windows, Office, Antivirus κ.α.), την εκκαθάριση από ιούς και την ανάκτηση δεδομένων.

Βρίσκουμε λύσεις στις ανάγκες σας. Καλέστε μας στο τηλέφωνο 2310 799411

Ενημερωθείτε για το Wordpress plugin CRM IS Connectivity και τη συνεργασία μας με το Epoptia Cloud MES.

X